torstai 5. maaliskuuta 2015

Vieraileva tähti

Sain vierailevan kirjoittajan houkuteltua pitkällisten neuvottelujen jälkeen tekemään yhden blogijutun. Mutta mennäänpä asiaan eli päästetään hänet ääneen!

"Hei olen Vili, kahdeksan vuotta, ehkä sinkku. Sellaisesta voisin tässä kertoa, että meiltä koirilta ei muuten kukaan ole kysynyt mitään onko se okei vai reggae, että tänne tulee uusi eläjä. Nämä nykyiset nuorimmat asukkaathan olivat jo täällä, kun me tultiin ja taisivat jo taapertaa menemään. Yritetään kuitenkin taas sopeutua tähän tilanteeseen vaikka onhan tässä jo hulinaa ilman lisäväkeäkin. Viimeksi silloin liki 14 vuotta sitten ei ihan putkeen mennyt ja se nuori maastonakki kuulemma palautettiin kasvattajalle. Meitä eivät kyllä palauta tai vie yhtään mihinkään! Vähän tässä olen miettinyt kuitenkin tämän asian hyviä ja huonoja puolia munia nuoleskellessa ja tein oikein listan:

+ uusia pureskeltavia leluja
+ älyttömästi uusia jänniä hajuja
+ maidonmakuisia ihanan maukkaita pukluja syötäväksi + muut lattialle lentelevät ruuat

- rääkyy ja huutaa pahalla äänellä
- saattaa vetää korvista, hännästä tms.
- vie isäntäväen huomion




Eli kyllähän tämä minusta on vähän sellainen fifty-sixty juttu. Toivottavasti isäntä vie lenkille edelleen silloin tällöin. Muutenkin se vaikuttaa olevan ainoa täyspäinen meikäläisen lisäksi tässä talossa. Etenkin nuo narttukoirat Moona, Damo ja Luna on välillä sekaisin kuin seinäkellot. Ei jaksa niitä yhtään, ihan dingdong koko kolmikko. Mutta kyllä me sen uuden asukkaan kanssa selvitään. Pitäkää vaan talonväki huoli, että itse selviätte. PS: koira-aitaa ei tarvii korjata, se on just hyvä nyt

Terveisin
seropi Vili"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti